Samarbejde med jurist

Kun for medlemmer

Aftale med Futurum-Law.

Endometriose Foreningen har gennem en længere årrække haft et samarbejde med jurist Lone Lunau. Lone har været ansat som advokatfuldmægtig fra 2007 til 2012, og er specialiseret indenfor personskadeerstatningsret. Siden 1. sep. 2012 har Lone Lunau været selvstændig i firmaet Futurum-Law ApS, der har kontor i Århus, men ligeledes aktiviteter i København, hvorved der er mulighed for deltagelse i møder også på Sjælland. Såfremt et møde varsles i god tid, kan det være muligt at planlægge flere møder den samme dag, og transportomkostningen for deltagelse heri vil kunne nedsættes.

Lone Lunau står til rådighed som jurist for Endometriose Foreningen, hvilket er en enestående mulighed for at få gode råd og vejledning.

Vær opmærksom på, at tilbuddet KUN er gældende for Endometriose Foreningens medlemmer.

Nogle af jer har måske allerede mødt Lone, da vi har haft fornøjelsen af at præsentere hende på flere af vores medlemsmøder hen over årene. På møderne har Lone, blandt andet, fortalt om nogle af de faldgruber, der kan være, når I for eksempel er blevet sygemeldt og skal visiteres til enten flexjob eller førtidspension, på grund af endometriose. Men også udfordringerne i forhold til anerkendelse af nedsat arbejdsevne ved forsikringsselskaber, hvor der er tegnet en forsikring for tab af erhvervsevne, vil Lone kunne hjælpe jer med.

Læs mere om firmaet Futurum-Law på www.futurum-law.dk

Læs mere om Lone Lunau her

Hvad betyder dette samarbejde for dig som medlem? Du får mulighed for at få specialistviden fra en jurist, der kender til din sygdom. Lone kan blandt andet rådgive dig i forbindelse med:

  • sygedagpengesager
  • forløb vedrørende flexjob og tilkendelse heraf
  • forløb vedrørende  førtidspension og tilkendelse heraf
  • personskade
  • erstatning for tabt erhvervsevne.

 Hvad koster det at tage kontakt til Lone? Som medlem har du mulighed for gratis at kontakte Lone Lunau med korte spørgsmål for råd og vejledning. Såfremt der er tale om mere komplicerede problemstillinger, som er tidskrævende udover en kort telefonisk samtale, vil Lone meddele dig, at din henvendelse kræver, at der oprettes en sag. Først når I sammen har aftalt, at der bliver oprettet en sag omkring din henvendelse, samt at du modtager en ordrebekræftelse, begynder det at koste dig salær at kontakte Lone. Såfremt det er muligt, vil Lone også vurdere og informere dig om sagens omkostninger.

Hvordan kontakter du jurist Lone Lunau?
Ring til Futurum på telefon 26 85 94 60, og husk altid at oplyse dit medlemsnummer. Træffer du ikke Lone Lunau, kan du lægge en besked med dit navn og telefonnummer, hvorefter du vil blive ringet op.
Du har også mulighed for at skrive til Lone Lunau på følgende mail adresse
ll@futurum-law.dk

Endometriose Foreningen har et rigtig godt samarbejde med Lone Lunau og kan allerede nu afsløre, at hun har hjulpet flere af vores medlemmer.