Supplerende behandling

Findes der supplerende behandlinger?

Mange kvinder har haft positive resultater ved kostomlægning, zoneterapi, akupunktur, anvendelse af mentale teknikker, immunterapi, fysioterapi, traditionel kinesisk medicin og gennem brug af homøopatiske midler og urter.

Selvom der efterhånden findes mange studier, der kan bakke op om specielt ernæringsterapi, mangler vi studier og erfaringer med andre supplerende behandlinger. Derfor vil vi gerne høre om dine erfaringer. Vi har mange medlemmer, der kontakter os i håbet om at finde en supplerende behandler, der kender til endometriose og har erfaring med at behandle sygdommen. Derfor appellerer vi til jer medlemmer om at dele ud af jeres erfaringer.
Hvis I kender en behandler og/eller har god erfaring med et præparat, vil vi meget gerne høre om det. Hvis du vil vide mere om supplerende behandlingsmetoder, kan du følge med på foreningens hjemmeside. Endvidere findes der en kogebog, som foreningen har udgivet. Du kan læse mere om bogen i shoppen.

Hvis du har lyst til at lære mere om ernæringsterapi og sunde spisevaner for kvinder med endometriose, kan du købe ”Endometriosis: a key to healing through nutrition” af ernæringsterapeut Dian Shepperson Mills og læge Michael Vernon (ISBN 0-00-713310-3).

Foreningen har udgivet en bog “Et godt liv med endometriose gennem kost, motion og mindfulness”. Forfatterne, der alle ved, hvad det vil sige at have endometriose, har ønsket at klæde dig godt på til at gøre en egen indsats for at få en bedre hverdag med endometriose. Du kan læse mere om bogen i shoppen.