Om endometriose

Læs om endometriose og få praktiske råd og tips til din hverdag. I EndoAcademy kan du lære at få et godt liv med din sygdom.

Vi har samlet vores viden til dig, som patient, her på hjemmesiden.
Her kan du finde informationer om endometriose, oplysende videooplæg, dine rettigheder, tips til hverdagen og vejledning om kost & sundhed.

  • Fakta: indeholder bl.a. forklaring, symptomer, årsag, behandlinger m.v.
  • Tips og Tricks: indeholder bl.a. videoplæg, artikler, links, foldere, sider med henvisning, landsdelsfunktion, rejseforsikring, pillepas, §56 m.v.
  • Hverdagen med endometriose: indeholder emner omkring fertilitet, depression, smerter, sexualitet, arbejdsliv, dagligdag, 10 ting jeg ville vide…, patientuddannelse m.v.
  • Kost & sundhed
  • Spørg fagpanelet: her kan du læse spørgsmål og svar til og fra vores fagpanel. Som medlem har du mulighed for at stille dine egne spørgsmål til fagpanelet. Desværre har vi set os nødsaget til at holde pause med fagpanelet på grund af meget lange svar tider fra de enkelte fagpersoner. Under afsnittet spørgsmål til fagpanelet kan man læse tidligere spørgsmål og svar.

Klik dig videre rundt i felterne under videoen.

Endometriose Foreningen har forskellige tilbud til medlemmer.
Som medlem har du bla. adgang til årsmøder, workshops og støttegruppemøder, ofte til en favorabel pris. Du finder arrangementer og tilmelding i foreningens kalender.

Læs mere om fordele ved at være medlem HER

Lyt til Endos podcast
x
Endometriose podcast
Lyt til Endometriose Foreningens podcast