Medlemsfordele

Opnå fordele ved dit medlemsskab

Som medlem af Endometriose Foreningen støtter du foreningens daglige arbejde, bidrager til forskningen og er med til at sætte fokus på endometriose.

Men der er også gode fordele til dig som medlem. Der er bl.a. Endo-grupper, samarbejde med jurist og  mulighed for at stille spørgsmål til Fagpanelet.

Medlemsbetaling – Tilmelding til PBS

Du har mulighed for at tilmelde dig PBS-betaling uden at sidde med et fysisk girokort.

Dette kræver dog, at du kender dit medlemsnummer hos os.
HUSK, det er vigtigt, at du tilmelder det rigtige medlemsnummer, da du ellers vil betale kontingent for en anden person.
Er du i tvivl om dit medlemsnummer, så send en mail til annemette@endo.dk
Her er en lille guide til, hvordan du gør det rent praktisk:
Åben din netbank – åben fanen aftaler – vælg BS aftale – der åbnes nu et skema, som skal udfyldes med:
  • Hvilken konto beløbet skal trækkes på
  • BS kreditor nr. eller PBS nummer = 05517753
  • BS debitorgruppe nr. = 00001
  • Kunde nummer = en kode på 15 ciffer hvoraf de fleste er 0 og afslutter med dit medlemsnummer hos os. Eks. 000000000001589
  • Afslut med at gemme de indtastede oplysninger.

Er du i tvivl om, hvordan du skal gøre, er du velkommen til at kontakte Anne-Mette Rerup på tlf. 21 66 10 23. Så vil hun hjælpe med at guide dig igennem opsætningen.