Sundhedsfagligt personale

Som sundhedsfaglig person spiller du en vigtig rolle i kvinder med endometrioses liv. Du er en af vores vigtigste samarbejdspartnere, og vi har brug for din faglige ekspertise og hjælp.

Du kan hjælpe os med råd og vejledning, behandlingsmetoder, smertedækning og henvisning til bl.a. højtspecialiseret afdeling og gynobs fysioterapi.

Møder du en kvinde med endometriose, som har brug for yderligere støtte og brug for at tale med ligesindede, så henvis til os. Blandt medlemsfordelene hos Endometriose Foreningen er et online-forum i form af en lukket gruppe på Facebook, og støttegrupper rundt om i landet. Derudover har vi et bredt udvalg af artikler og gode råd her på siden, som er tilgængeligt for alle.

Som forening vil vi også rigtig gerne samarbejde med dig og dine kollegaer.

Vi vil gerne lave informationsaftener, patientforedrag eller sidde med ved møder, hvor vi sammen kan finde det gode samarbejde for kvinder med endometriose. Kontakt formand Anne Hovmøller på anne@endo.dk

ENDOFONEN: Telefonrådgivning til fagfolk der ønsker sparring om endometriose.

Fagfolk (fx speciallæger på andre hospitaler, praktiserende læger og speciallæger), der har behov for sparring om endometriose, har nu mulighed for at få vejledning hos ENDOFONEN. Telefonrådgivningen varetages af overlæge Dorthe Hartwell og hendes kolleger i Endometrioseteamet i Gynækologisk Klinik på Rigshospitalet. Hensigten med den telefoniske rådgivning er, at det skal sikre patienterne hurtigere og bedre hjælp mod endometriose.

Ring til ENDOFONEN:  Telefon 35 45 04 57 er åben alle hverdage fra 9-14 og besvarer alle henvendelser fra fagfolk om endometriose.

Læse mere om ENDOFONEN her.

Vil du vide mere om sygdommen kan du læse mere under ”Kvinder med endo”.