Shoppen

Foreningen sælger bl.a. tre bøger, som i øjeblikket kun kan købes gennem Endometriose Foreningen.
Prisen for bøgerne er inkl. fragt i Danmark (ekskl. Færøerne og Grønland). Bestillinger sendes med Postnord førstkommende forsendelsesdag efter bestilling.
Ved forsendelse uden for Danmark, bedes du kontakte Anne-Mette på annemette@endo.dk for pris og bestilling.

 • Et godt liv med Endometriose – gennem kost, motion og mindfulness

  Pris: 199.00 DKK

   

  Med bogen ”Et godt liv med endometriose gennem kost, motion og mindfulness” har forfatterne, der alle ved, hvad det vil sige at have endometriose, ønsket at klæde dig godt på til at gøre en egen indsats for at få en bedre hverdag med din sygdom.

 • Mulepose

  Pris: 100.00 DKK

  Muleposen er i kraftigt tekstil, og den er perfekt til at svinge over skulderen, når man skal hurtigt ud. Som prikken over i’et er du med denne smarte mulepose med til at sætte fokus på endometriose.

 • Opskrifter og gode ideer til mad

  Pris: 100.00 DKK

  En bog skrevet af kvinder med endometriose og efterfølgende gennemlæst af fag personer. Desuden indeholder bogen en mængde gode råd omkring endometriose og kost.

  Bogen giver ny inspiration til en hverdag hvor kosten indpasses i de problemer kosten kan give for nogle endometriose patienter og samtidig er opskrifterne lavet sådan at den resterende familie ikke nødvendigvis skal undvære alt det de syntes smager godt.

  Husk på at det tager tid at ændre gamle vaner, men du vil sikkert opdage at når det lykkedes, så vil du få et langt bedre liv med din sygdom.

 • Endometriose og underlivssmerter

  Pris: 200.00 DKK

  Uddybende beskrivelse af endometriose skrevet på engelsk.

  Desværre sker det kun alt for sjældent at der udgives en bog, der så følsomt og omfattende giver en beskrivelse af såvel diagnosticeringen og behandling af kroniske smerter på en gang.

  Det formår Dr. Susan Evans til fulde i denne 3. udgave af bogen, og selvom bogen er på engelsk, er den være let at læse.