30/01/18

Invitation til Uddannelsesdage i 2018

 

Invitation til Uddannelsesdage i 2018

Det fantastiske ved mennesker er, at uanset de betingelser vi lever under, kan vi med det rigtige mind-set og den rigtige livsførelse leve et fantastisk og berigende liv. Som forening for endometriosepatienter har vi medlemmer med meget forskellige vilkår: fra symptomfri til smertepatienter, fra karrierekvinder til førtidspensionister og fra ensomme til medlemmer med store familier. Men fælles for os alle – ikke bare endometriosepatienter, men mennesker generelt – er, at vi med gode vaner både mentalt og fysisk kan skabe os et lykkeligt liv.

Det at få gode vaner er bare ikke så simpelt! På den anden side er det jo heller ikke umuligt. Endometriose Foreningen vil derfor gerne invitere dig til en uddannelsesdag, hvor du får nogle værktøjer til, hvordan du kan forbedre dit liv – fysisk såvel som psykisk.

Det kan være, at du allerede har det godt, men man kan vel altid blive endnu sundere og endnu mere lykkelig. Det kan også være, at endometriosen har gjort dit liv udfordrende, så er grunden til at melde sig til uddannelsesdagen måske endnu større.

Så hvis du har lyst til og mod på at ændre dit liv til noget bedre, har vi skaffet tre fantastiske eksperter på området:

Umahro Cadogan som bl.a. er kendt fra programrækken ‘Kan man spise sig rask’  og er forfatter til bogen ‘Fra syg til rask’. Umahro er ’sundhedens mastermind’ og har indgående kendskab til, hvad man kan gøre indenfor kost, motion og bevægelse for at opnå sundhed, energi og vitalitet.

Louise Luxhøi der er kendt fra TV -programmerne ‘Pessimisterne’ og ‘Jeg vil være Ole Henriksen’ og er forfatter til bogen ‘Mental topform’. Louise er mental sundhedsekspert, cand.mag. i psykologi og sundhedsfremmende strategier og har stor viden om positiv psykologi og mentaltræning.

Karina Ejgaard Hansen er kendt i Endometriose Foreningen som en af vores endometriose-eksperter. Karina er uddannet psykolog og forsker i endometriose på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital. Karina har bred viden om endometriose, og hendes forskning har fokus på at afprøve effekten af forskellige supplerende redskaber til håndtering af sygdommen i hverdagen.

 

København: Lørdag den 17. marts 2018 kl. 8.45-15.30

Skovshoved Hotel, Strandvejen 267, 2920 Charlottenlund

 

Århus: Lørdag den 21. april 2018 kl. 8.45-15.30

Skejby Sygehus, Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Århus N

Program:

Indtjekning:                        8.45 – 09.00

Velkomst v/ Louise Bjerre 9.00     – 9.15

Karina Ejgaard Hansen       9.15   – 10.15

Snack                                  10.15 – 10.30

Umahro Cadogan               10.30 – 12.30

Frokost                                12.30 – 13.30

Louise Luxhøi                      13.30 – 15.00

Afslutning                            15.00 – 15.30

 

Uddannelsesdagen inkl. forplejning er gratis, hvis du er medlem af Endometriose Foreningen. Der er kun plads til 20 personer på dagen, og derfor er tilmelding først-til-mølle. Der vil ved tilmelding blive opkrævet 250 kr. i depositum. Beløbet tilbagebetales på MobilePay ved fremmøde.

Tilmeld dig i vores shop her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se dig.

Endometriose Foreningen