12/10/18

Invitation til Endo-workshop 10/11 2018 i Aalborg – KUN FOR MEDLEMMMER

Invitation til intim workshop i Aalborg

VI GENTAGER SUCCESEN. MAX 20 DELTAGERE, FØRST TIL MØLLE-PRINCIPPET.

Endometriose Foreningen har søsat et projekt, som vi har valgt at kalde Endo-workshops. Baggrunden for at vi har valgt at lancere disse workshops er, at vi gerne ville give foreningens medlemmer større mulighed for at udvide sin viden om endometriose, få redskaber til at tackle eventuelle udfordringer og få større indflydelse på, hvordan man lever det gode liv med endometriose.

Efter at vi nu har afholdt to gode workshops i København, har vi nu besluttet os for at holde en workshop i Aalborg.

Emnet for vores tredje workshop er “Endometriose og seksualitet” ved Gitte Vittrup.

Endometriose og seksualitet – hvad gør man, når sex gør ondt?

Har du udfordringer med at få sexlivet til at fungere, og vil du gerne vide, hvordan du kan afhjælpe det, så kom til vores workshop med Gitte Vittrup, der er specialist i sexologisk rådgivning.

Seksualitet er en vigtig kilde til velvære og højner vores livskvalitet og giver en følelse af anerkendelse, samhørighed og nærhed. Smerter ved samleje er blandt andet en af de faktorer, som har stor indvirkning på kvindens seksualitet. Over halvdelen af kvinder med endometriose klager over smerter ved samleje, og mange oplever også, at intimiteten forsvinder. I sit foredrag vil Gitte Vittrup blandt andet tale om de seksuelle problemer, der kan opstå i et parforhold, eller når man er single, samt fokusere på behandlingsmuligheder.

Om Gitte Vittrup: sygeplejerske, 1988. Specialist i sexologisk rådgivning 2008. Gitte arbejder udelukkende som sexologisk rådgiver på Regionshospital Nordjylland i Hjørring og Sexologisk center på Aalborg Universitetshospital. Hun va­retager sexologisk rådgivning af patienter med seksuelle problemer. Derudover underviser hun sundhedsprofessionelle, studerende og patientgrupper i kronisk sygdom og seksualitet.

Hvornår: lørdag den 10. november 2018

Tid: kl. 10.00-13.00

Hvor: Helnan Phønix Hotel, Vesterbro 77, 9000 Aalborg

Forplejning: Kaffe, the, vand og et stykke frugt pr. deltager

Hvert medlem er velkommen til at tage en partner med til arrangementet.

Tilmelding: Send en e-mail til ulrik@endo.dk med navn på dig (og din partner).
Deadline for tilmelding er torsdag den 1. november 2018. Uddannelsesdagen inkl. forplejning er gratis, hvis du er medlem af Endometriose Foreningen. Der er kun plads til 20 personer på dagen, og derfor er tilmelding først-til-mølle.

OBS: Endometriose Foreningen forbeholder sig muligheden for at aflyse arrangementet, hvis der er mindre end 15 deltagere tilmeldt.

Vi glæder os til at se dig.

Endometriose Foreningen