14/06/17

Forskningsundersøgelse: Betydningen af at leve med endometriose og smerter

Lider du af underlivssmerter som følge af endometriose?

Vi ved i virkeligheden meget lidt om, hvordan det egentlig påvirker piger og kvinder at leve et liv med endometriose og underlivssmerter. Derfor vil vi gerne invitere dig til at deltage i et forskningsprojekt, som undersøger betydningen af at leve med endometriose og underlivssmerter.

Du skal udfylde et elektronisk spørgeskema, hvor du først skal svare på en række spørgsmål, og derefter beder vi dig fortælle ”din historie”. Vi forventer det vil tage knap en time at udfylde spørgeskemaet.

Hvad går undersøgelsen ud på?

Vi undersøger, hvad det betyder for den enkelte pige/kvinde at leve med endometriose og underlivssmerter. Det er en elektronisk spørgeskemaundersøgelse opdelt i tre dele. I første del stiller vi korte faktuelle spørgsmål, til bl.a. alder, uddannelse og smerteniveau. I anden del spørger vi bl.a. ind til din trivsel. I tredje del beder vi dig skrive om, hvordan det at have endometriose og smerter har påvirket dit liv. Her er rammerne helt fri – du kan skrive om lige præcis dét, der er relevant for dig. Din besvarelse vil blive behandlet fortroligt.

Hvorfor er undersøgelsen vigtig?

Undersøgelsen er vigtig, fordi man ved meget lidt om, hvad det betyder for den enkelte pige/kvinde at leve med endometriose og smerter.

Hvordan kan man deltage?

Hvis du har endometriose og et smerteproblem forårsaget af endometriose, kan du deltage i undersøgelsen. Hvis du har lyst til at deltage, kan du klikke ind på følgende link: https://aarhus.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_5ApZBqkf3b722q1

Har du spørgsmål, feedback eller kommentarer til undersøgelsen, er du velkommen til at skrive en mail til projektansvarlig Henrik Marschall på hdmarschall@gmail.com.

Mvh.

Henrik Marschall, Stud. Cand.psych. Psykologisk Institut, Aarhus Universitet

Karina Ejgaard Hansen, Cand.psych., Ph.d.-studerende, Psykologisk Institut, Aarhus Universitet

Axel Forman, Professor, Overlæge, Endometriose teamet, Aarhus Universitetshospital Skejby

Dorthe Kirkegaard Thomsen, Professor, Psykologisk Institut, Aarhus Universitet.