Andre støtte måder

Vil du bidrage til foreningens arbejde?

Der er flere måder at støtte foreningens arbejde.

Klubbonus

Ud over at købe et medlemsskab i Endometriose Foreningen eller give et bidrag, kan du støtte foreningens arbejde, når du vasker din bil.

Vil du støtte Endometriose Foreningen GRATIS når du vasker bil hos Shell eller Shell Express så læs mere på nedenstående link

Klubbonus
Vores Klubbonusnummer er 1882

La-Kris

I mange år har Kristina kæmpet imod noget som hverken hun selv forstod, og ikke kunne få andre til at forstå. Selv efter at være blevet gift med Lau, som gjorde alt for at sætte sig i hendes sted, så manglede der bare altid en ligemand. Denne støtte kom først, da Kristina blev meldt ind i Endometriose-foreningen, samt støttegruppen i Aalborg, hvor der pludselig var mange, der forstod hende 100%.

Det har længe været Kristinas drøm at producere og sælge smykker, men grundet sygdommen er dette forblevet en drøm – indtil for nyligt. I Juni 2013 blev visionen til virkelighed, da ægtemanden startede firmaet LA-KRIS. Efter kort tid kom Lau på ideen om at lave et støttearmbånd, for på den måde at kunne give noget tilbage til den foreningen, som ud fra hans synspunkt havde givet Kristina det han (og andre) ikke selv kunne. I samråd med bestyrelsen blev designet slebet til, med målet om at kunne nå ud til så mange som muligt, for på samme tid at sprede opmærksomheden om både sygdommen og foreningen mest muligt. Senere er der også kommet en broche til.

Armbånd og broche vil blive solgt via LA-KRIS og koste 50kr, hvoraf 40% vil blive doneret til Endometriose-foreningen.

Du kan købe de smukke armbånd og broche på www.la-kris.dk

Vil du bidrage til foreningens arbejde som sponsor, kan du kontakte foreningen på annemette@endo.dk