Samarbejde med jurist

Kun for medlemmer

Aftale med Futurum.

Endometriose foreningen har indgået et samarbejde med jurist Lone Lunau. Hun har været beskæftiget i advokatbranchen de seneste 5 år, og har specialiseret sig indenfor personskadeerstatningsret.
Firmaet Futurum har kontor i Århus, men ligeledes aktiviteter i København, hvorved der er mulighed for deltagelse i møder også på Sjælland. Såfremt et møde varsles i god tid, kan det være muligt, at planlægge flere møder den samme dag, og transportomkostningen for deltagelse heri vil kunne nedsættes.

Lone Lunau har tilbudt at stå til rådighed som jurist for vores forening. Dette er en enestående mulighed for, at få gode råd og vejledning.

Vær opmærksom på, at tilbuddet KUN er gældende for Endometriose Foreningens medlemmer.

Nogle af jer har måske allerede mødt Lone, da vi havde fornøjelsen af at præsentere hende på vores tre medlemsmøder i 2012.
Her fortalte Lone blandt andet om nogle af de faldgruber, der kan være, når man for eksempel er blevet sygemeldt på grund af endometriose.

Læs mere om Lone Lunau…

Hvad betyder dette samarbejde for dig som medlem?
Du får mulighed for at få ekspertviden fra en jurist, der kender til din sygdom. Lone kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Sygedagpenge
  • Ansøgning om flexjob
  • Ansøgning om førtidspension
  • Hjælp i forbindelse med personskade
  • Hjælp i forbindelse med erstatning for tabt erhvervsevne.

Det er dog altid vigtigt selv at holde og have styr på sin egen sag. Bed derfor gerne om at få udskrift af journal samt hvad der er blevet aftalt på møder med kommunen etc.

Hvad koster det at tage kontakt til Lone?
Som medlem har du mulighed for gratis at kontakte Lone Lunau med korte spørgsmål for råd og vejledning. I tilfælde af en mere omfattende sag, vil du altid få en fast pris, som du kan regne med.

Hvordan kontakter du jurist Lone Lunau?
Ring til Futurum på telefon 26 85 94 60, og husk altid at oplyse dit medlemsnummer. Træffer du ikke Lone Lunau, kan du lægge en besked med dit navn og telefonnummer , hvorefter du vil blive ringet op. Du har også mulighed for at skrive til Lone Lunau på følgende mail adresse ll@futurum-law.dk

Vi glæder os rigtig meget til et godt samarbejde med Lone Lunau og kan allerede nu afsløre, at hun har hjulpet flere af vores medlemmer.