Årsmøde og generalforsamling 2015

– Vi ses!!

Tusind tak til alle fremmødte lørdag d. 3. oktober 2015.

Referat og fotos følger senere fra en god dag med spændende, underholdende foredrag, og Endometriose Foreningens første kampvalg i foreningens 18 års historie.

Du kan læse formandens beretning her…

Se indbydelse til årsmøde med program her…..

Se indkaldelse til generalforsamling med dagsorden her….

Endometriose Foreningen inviterer hermed alle medlemmer og pårørende til årsmøde og generalforsamling lørdag d. 3. oktober 2015, og vi har planlagt en spændende og lærerig dag til jer!

Vi er meget glade for at kunne præsentere madvejlederen Lise Faurschou Hastrup som hovedtaler på årsmødet i år.
Lise Faurschou Hastrup er uddannet kostvejleder, men kalder sig selv madvejleder. Hun har arbejdet med mad hele sit liv, lige fra vuggestuekøkken til helsekost-takeaway.
Lise gæstede også foreningens årsmøde i 2013, hvor omdrejningspunktet var foderplaner. Det var et underholdende og meget motiverende foredrag. I år er temaet – Spis mad, der gør dig godt!
Inden årsmødet tager Lise meget gerne imod spørgsmål og emner, som hun vil forsøge at besvare/berøre.
Du kan skrive dine spørgsmål til Bettina på bettina@endo.dk senest d. 12. september.

Derudover er vi så heldige, at Lone Hummelshøj, medstifter af Endometriose Foreningen og World Endometriosis Research Foundation (WERF), vil holde et foredrag om endometriose i udlandet.
Men vi starter dagen med besøg fra Rigshospitalet, hvor Jens-Jørgen Kjær og Dorthe Hartwell vil opdatere os om det sidste nye om endometriose.

Vigtigt! Årsmødet vender først tilbage til Sjælland i 2017, så det er nu, at du har muligheden for at invitere dine pårørende med til en informationsrig dag om endometriose.

Prisen er kr. 100,- og dækker mad og lokaler. Tilmelding sker via hjemmesiden.
Din tilmelding er først gældende, efter du har modtaget en kvittering på dit køb.

Tilmeldingsfrist 23. septemeber 2015!

Årsmøde i København lørdag den 3. oktober 2015 kl. 10.00-15.40
Sted: Cafe Oslo Plads 1, Oslo Plads 6, 2100 Kbh Ø (Overfor Østerport Station)

10.00-11.00 Jens-Jørgen Kjær og Dorthe Hartwell, Rigshospitalet
11.00-12.00 Endometriose globalt v/Lone Hummelshøj
12.00-12:45 Frokost
12.45-13:15 Generalforsamling
13.15-15.15 Spis mad, der gør dig godt v/ Lise Faurschou Hastrup
15.15-15.30 Formand Anne Hovmøller

Der vil blive serveret en let frokost, vand og frugt.

Dagsorden Generalforsamling i henhold til vedtægterne:

2. Valg af referent
3. Valg af stemmetæller
4. Bestyrelsens beretning
5. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab. Medlemmer har mulighed for at se
årsregnskabet på hjemmesiden 8 dage inden generalforsamlingen.
6. Valg til bestyrelsen
På valg i år er: Anne Hovmøller, Anne-mette Rerup, Axel Forman og Louise Bjerre
Såfremt man ønsker at opstille til bestyrelsen, skal bestyrelsen skriftligt informeres herom senest 20. september 2015.
Navne på kandidater sendes til Anne-Mette Rerup, annemette@endo.dk.
7. Evt.