Frivillige

Information til Endometriose Foreningens frivillige

Endometriose Foreningen er afhængige af hjælp fra frivillige.

Et stort antal medlemmer hjælper bestyrelsen med forskellige opgaver, heriblandt
Endo-gruppeledere, telefonpassere og mange flere opgaver. Det som de alle har til fælles er, at vi ikke kan undvære dem.

Her finder du listen med de igangværende arbejdsopgaver i foreningen.

Vi har mange spændende arbejdsopgaver på tegnebrættet, som vi søger frivillige hjælpere til.
Måske er det dig vi søger?

Har du også lyst til at hjælpe, kan du kontakte frivilligkoordinatoren på anne@endo.dk

Kunne du tænke dig, at være Endo-gruppeleder, så kontakt Anne Hovmøller på anne@endo.dk

Måske sidder du med en god idé eller har et stærkt kompetenceområder.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du laver frivilligt arbejde for foreningen, og i den forbindelse skal deltage i et møde langt fra, hvor du bor, så dækker foreningen billigste offentlige transportmiddel fra hjemmet til mødested. På den måde håber vi, at endnu flere har mulighed for at hjælpe til gavn for udbredelsen af viden om endometriose.
Du får rejsen bevilget ved at henvende dig til administration@endo.dk – inden du rejser.