Frivillig til Ladywalk 2016

Når Endometriose Foreningen deltager i Ladywalk 2016, handler det bla. om at synliggøre foreningen. Det gør vi ved at have en stand på startstederne, men vi har brug for din hjælp på startstederne.

Vi skal bruge frivillige til at repræsentere foreningen ved at dele foldere ud og besvare spørgsmål. Hvis du vil hjælpe, kan du kontakte Endometriose Foreningens tovholdere, se nedenstående liste.

Du skal huske, at hvis du vil gå de 7 eller 12 km. og have en lækker goodie-bag, skal du tilmelde dig som deltager. Dette gælder også, selv om du er medlem af Endometriose Foreningen.

Ønsker du ikke at gå og få en goodie-bag, men blot hjælpe til på pladsen, behøver du ikke at tilmelde dig som deltager.

Men husk at tilmeldingsfristen for deltagelse er 2. maj, herefter kan man kun købe adgang på dagen.

Medbring evt. en stol og et tæppe så der er mulighed for at slappe af ind i mellem.

Vil du gerne være frivillig, kan du kontakte tovholderen fra din by.

Agger – Bettina Christensen, bettina@endo.dk
Frederikshavn – Gitte Vinkler, info@endo.dk