Ladywalk 2016

Hvert år til mødes tusindevis af kvinder til Ladywalk i alle dele af landet for at gå en tur og samtidig samle penge ind til sygdomsramte kvinder. I år løber arrangementet af stablen mandag den 30. maj, og vi håber meget, at du har lyst til at deltage.

I år (2016) har Ladywalk valgt at donere pengene til Hjerteforeningen og Endometriose Foreningen. Vi er dybt taknemmelige for at være blevet udvalgt af Ladywalk, og vi glæder os helt vildt til d. 30. maj!

Som navnet siger, er Ladywalk en gåtur kun for kvinder, mænd har kun adgang som tilskuer denne aften. Gennem årene har Ladywalk vokset sig større, og i år kan du deltage i Ladywalk i 12 forskellige byer. I 2015 deltog over 42.000 kvinder!

Ladywalk foregår samtidig i Frederikshavn, Aalborg, Agger, Aarhus, Sønderborg, Odense, Nakskov, København, Skælskør, Tarm, Haderslev og Rønne, og turen er på 7 eller 12 km. Turene er for kvinder i alle aldre, så tag din mor, søster, kusine, svigermor, svigerinde, bedstemor, veninde, kollega osv. under armen og gå en tur sammen – det gælder ikke om at komme først, men det gælder om at nyde en hyggelig aften i godt selskab.

Læs mere og tilmeld dig på på www.ladywalk.dk

Tilmeldingsfrist 2. maj 2016

FRIVILLIG TIL LADYWALK 2016